Студентський клуб

SPORTLINE

Сумський державний університет


В Студентському клубі "Спортлайн" пройшов вечір караоке для студентів гуртожитку №1а СумДУ

На минулому тижні всі студентські колективи відзначали Міжнародний день студента запальними вечірками, різноманітними видами змагань, цікавими конкурсними програмами тощо. Ось і рада гуртожитку №1А ІБТ не залишилась осторонь цієї події – напередодні свята запросила наших студентів до студентського клубу «Спортлайн» взяти участь у вечорі "караоке". Вечір вийшов дуже веселим і яскравим. Якщо ще в перші хвилини дехто з присутніх трохи ніяковів і соромився заспівати в мікрофон, то вже зовсім скоро ці неприємні почуття вивітрились і поступово до співу долучилися абсолютно всі присутні в залі. Та і хто б зміг встояти, особливо, якщо пісня – твоє все? За 4 години майже безперервного співу учасниками пісенного марафону було виконано безліч вітчизняних і зарубіжних хітів в діапазоні – від пісень з репертуару Софії Ротару до «Rammstein». Співали соло і хором, миттєво об’єднувались в стихійні дуети, тріо та інші ансамблі, а потім всі разом підспівували одне одному.

Безумовними «родзинками» на цьому святі пісень у режимі non-stop стали наші відомі співучі старшокурсниці Євгенія Липка і Анастасія Біла, котрі не тільки з ентузіазмом сприйняли саму ідею проведення такого заходу для наших студентів, але й самі з радістю і завзяттям взяли в ньому участь, ще й спонукали до цього інших.

А ті, хто за будь-яких причин цього разу не змогли приєднатися до любителів "караоке", не переймайтеся. Якщо ви хочете стати «зіркою» наступного вечора колективного співу, вже зараз можете починати підбирати репертуар, репетирувати і тренувати голосові зв’язки, щоб вони вас не підвели в потрібну хвилину. Тому що на прохання учасників цього феєричного дійства організаторами було прийняте рішення його незабаром повторити. Ми вже розпочали роботу над новою цікавою програмою з конкурсами і приємними сюрпризами.

Окремо хочеться подякувати директору студклубу «Спортлайн» Віктору Мунтяну за постійну і всебічну підтримку наших ідей, часом навіть майже нездійсненних.

Інформацію підготувала 

провідний фахівець по роботі із студентською
молоддю в гуртожитках студмістечка СумДУ
С.І. Пустовалова


за матеріалами: 
http://uabs.sumdu.edu.ua/ua/news/item/studentskij-...

Переглянуто: 643