Студентський клуб

SPORTLINE

Сумський державний університет


Новини


Bunker: Revolution "підірвав" Спортлайн

15 груд. 2017

13 грудня в студклубі «Спортлайн» відгримів традиційно найочікуваніший і найпрестижніший серед наших студентів BUNCER REVOLUTION – своєрідна підсумкова творча робота за 2017 рік колективу розважальної молодіжної платформи УАБС 820 спільно з радою гуртожи...


В "Спортлайні" пройшла церемонія нагородження кращого студента СумДУ-2017

20 лист. 2017

​16 листопада в студентському клубі «Спортлайн» відбулася церемонія нагородження Кращих студентів Сумського державного університету, присвячена Міжнародному Дню студента.


Міжнародний день миру з квартирником під відкритим небом

25 вер. 2017

21 вересня у Міжнародний день миру за ініціативою ради гуртожитку №1 А відбулося свято студентської пісні і музики – традиційний осінній квартирник. Завдяки гарній погоді нам вдалося втілити давню мрію - влаштувати його на свіжому повітрі – літньому майдан...


ЕлІТний Джаз

6 квіт. 2017

«Це світський захід, який ми довго та старанно готували, а не звична “столовка”, підготована за кілька днів», — розповідає студентський декан факультету ЕлІТ Дар’я Геращенко.


До Дня ННІБТ "УАБС": нагородження кращих студентів 2016 року

17 лют. 2017

15 лютого у студентському клубі «SportLine» відбулася святкова церемонія нагородження кращих студентів Навчально-наукового інституту бізнес-технологій «УАБС» за підсумками 2016 року.

#гордістьУАБС