Студентський клуб

SPORTLINE

Сумський державний університет


В "Спортлайні" пройшла церемонія нагородження кращого студента СумДУ-2017

Проректор з науково-педагогічної роботи та організації позанавчальної діяльності Олена Король вручила грамоти Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації за успіхи у навчанні, науковій і громадській роботі Юлії Нехорошковій (Навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту імені Олега Балацького), Сергію Миненку (Навчально-наукового інституту бізнес-технологій «УАБС»); Катерині Потапенко (факультету електроніки та інформаційних технологій); Володимиру Міщенку (факультет електроніки та інформаційних технологій0.

Грамотами відділу у справах молоді та спорту Сумської міської ради за успіхи у громадській, спортивній та мистецькій діяльності нагороджені студенти СумДУ: Анастасія Вихрова (факультет іноземної філології та соціальних комунікацій); Валерій П'ятаченко (Навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту імені Олега Балацького); Дар’я Данілова (факультет іноземної філології та соціальних комунікацій); Олександр Поліщук (Навчально-науковий інституту бізнес-технологій «УАБС»).

Грамотами управління молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації нагороджені: Єлізавета Гарбузова (Медичний інститут); Вікторія Ковтун (факультет іноземної філології та соціальних комунікацій); Аліна Шапаренко (Навчально-науковий інститут бізнес-технологій «УАБС»).

З нагоди Міжнародного дня студента відзначено кращі здобутки студентів у науці, спорті, навчанні, а також громадській та мистецькій діяльності. Переможницею у номінації «Навчальна діяльність» стала студентка Навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту імені Олега Балацького Кароліна Опенько.

Переможницею номінації «Наукова робота» стала магістрантка Навчально-наукового інституту права Анна Дігтяр.

За рішенням комісії у цьому році в номінації «Культурно-мистецька діяльність» перемогли одразу 2 студента - студентка факультету електроніки та інформаційних технологій – Олександра Бублій та студент навчально-наукового інституту бізнес-технологій «УАБС» - Артем Гапонець.

Переможцем у номінації «Кращий спортсмен» став студент факультету іноземної філології та соціальних комунікацій Олександр Колдовський.

Перемогу в номінації «Робота в гуртожитках» здобув студент Медичного інституту Максим Костенко.

Переможцем в номінації «Кращий студент-іноземець» став студент Медичного інституту Адам Омран Ахмед Шарафельдин.

Переможницею у номінації «Громадський діяч» стала студентка факультету технічних систем та енергоефективних технологій, студентський ректор СумДУ Анастасія Гончарова.

Перемогу в номінації «Кращий профспілковий діяч» виборола студентка Медичного інституту Катерина Парфило.

Звання «Кращий студент Сумського державного університету» здобула студентка Навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту імені Олега Балацького Єлізавета Чудеса.

Названо й імена студентів, які вибороли перемогу в університетському етапі конкурсу «Кращий студент Сумщини». Вони будуть захищати честь університету в регіональному конкурсі «Кращий студент Сумщини-2017», який відбудеться 30 листопада у клубі «Діалог». Представляти Сумський державний університет на обласному конкурсі будуть:

Кращий студент-науковець Сумщини – Віктор Охріменко (факультет технічних систем та енергоефективних технологій);

Кращий громадський діяч Сумщини – Анастасія Гончарова (факультет технічних систем та енергоефективних технологій);

Кращий студент–спортсмен Сумщини (професіонал) – Олександр Колдовський (факультет іноземної філології та соціальних комунікацій);

Кращий студент-спортсмен Сумщини (аматор) – Юрій Сердюк (факультет електроніки та інформаційних технологій);

Кращий медійник Сумщини – Зоя Попова (Навчально-науковий інститут бізнес-технологій «УАБС»);

Кращий студент–вокаліст Сумщини – Олександра Бублій (факультет електроніки та інформаційних технологій);

Кращий студент–танцюрист Сумщини – Вікторія Чубур (факультет технічних систем та енергоефективних технологій);

Кращий студент – виконавець оригінального жанру – Артем Гапонець (навчально-науковий інститут бізнес-технологій «УАБС»).

Ще одна претендентка на звання «Кращий студент Сумщини» - Анна Ковнер - факультет електроніки та інформаційних технологій.

Джерело інформації тут

Фото


Переглянуто: 1169