Студентський клуб

SPORTLINE

Сумський державний університет


Міжнародний день миру з квартирником під відкритим небом

21 вересня у Міжнародний день миру за ініціативою ради гуртожитку №1 А відбулося свято студентської пісні і музики – традиційний осінній квартирник. Завдяки гарній погоді нам вдалося втілити давню мрію - влаштувати його на свіжому повітрі – літньому майданчику кафе SPORTLINE. Дуже вже хотілося виключно невимушеної атмосфери і якомога більшої кількості глядачів і слухачів. Саме так все і сталося.

Серед виступаючих цього разу були як незмінні і незамінні учасники подібних заходів – студенти УАБС Влад Рева (вокал+гітара), Антон Сидоренко (вокал), Андрій Кошель (вокал+ударні), Євген Пігуль (гітара), так і зовсім нові для нас (але не для світу музики) імена – студент ЕлІТ Стас Панченко (вокал+гітара), гурти FOLLOW ME(вокал+гітари+ударні) та BEATBRICKS (вокал+гітара+бітбокс) . Приємним сюрпризом для всіх стало читання власної поезії нашою вокалісткою Марією Солодухою (не дарма ж у народі говорять, що талановита людина талановита у всьому). Порадував виконанням фортепіанних композицій першокурсник ФЕМ Сашко Гончаренко. Черговий раз відточувала свою майстерність як ведуча одна з найактивніших членів ради гуртожитку Вікторія Вовченко (ФЕМ). Концертна програма вийшла насиченою, неординарною, багатою на стилі та напрямки.

Окремо хочеться сказати про атмосферу дійства. Все-таки відкритий простір є відкритий простір! В процесі виступів до глядачів, що прийшли з самого початку (переважно студентів і випускників нашого навчального закладу), доєднувались все нові і нові, притягнені звуками, що доносилися зі сцени. Це були абсолютно різні люди за віком, статусом, соціальною приналежністю, та, не дивлячись на це, всі вони знаходились на одній хвилі – хвилі гарної музики.

Хочеться подякувати нашим активістам – організаторам: особисто в.о.голови ради гуртожитку №1А Олександрі Черкай та головному натхненнику і рушійній силі концерту Владиславу Реві, іншим членам ради – Аліні Валюх, Віці Вовченко, Ані Шмагун, Альонці Гвоздецькій – ви – справжня команда, з якою нічого не страшно! За теплий прийом і всебічну підтримку – Віктору Валентиновичу Мунтяну, за професійний підхід до справи і постійне дружнє плече – Владиславу Сергійовичу Тарасенку, за смачне печиво і ароматний чай – студмістечку СумДУ. І всім разом – за ентузіазм, розуміння, бажання творити і ділитися своєю енергією і талантами з іншими.

Джерело тут

Фото


Переглянуто: 981