Студентський клуб

SPORTLINE

Сумський державний університет


В Сумах пройшов Нічний форум ідей «#commpot»

У ніч з 15-го на 16-те жовтня сумчани зібралися на Нічний форум ідей «#commpot». Успішні та досвідчені жителі міста простою мовою розповіли про свою діяльність та поділилися досвідом реалізації найцікавіших проектів. Близько 100 молодих сумчан зібралися послухати спікерів, познайомитися з ними особисто та поставити свої запитання.

«Коммпот» відбувся в Сумах вдруге, цього разу з учасниками спілкувалися досить досвідчені спікери, зокрема, директор телеканалу «UA:СУМИ» Чернотицький Микола, директор Центру дозвілля молоді Марина Попатенко, начальник управління молоді та спорту міської ОДА Дмитро Лантушенко, а також депутат міської ради Андрій Крамченков.

Також поділилися подробицями організації цікавих ініціатив засновник молодіжної творчої платформи «Youth» Анатолій Бондар, відомий сумський відеограф Олександр Парфіло, керівник проекту «Sumy Extreme Style» Кирило Бурлака та керівник творчого об’єднання «Ренесанс» Фелікс Редька.

«Нічний формат дійсно виправдав себе, нам вдалося створити невимушену атмосферу, що дозволило учасникам більш вільно спілкуватися зі спікерами, ставити багато запитань та дізнаватися саме те, що їм цікаво, забувши про сором’язливість» — розповіли свої враження організатори заходу.

Приємну несподіванку для учасників Форуму готував музичний гурт «FOKKS», що цього року став переможцем відбіркового туру шоу «Х-фактор».

Захід відбувся завдяки партнерські підтримці Сумського державного університету, магазину «КомпСервіс», проекту «Афіша. Суми», івент-агентства «ViVat!», ресторану «Холостяк», ТОВ «Global Bilgi» та Центру дозвілля молоді.

*матеріали взято за посиланням

Фото


Переглянуто: 1022