Студентський клуб

SPORTLINE

Сумський державний університет


В студентському клубі «Спортлайн» відбувся «Творчий марафон» гуртожитків ННІ БТ "УАБС" СумДУ

11 жовтня в студентському клубі «Спортлайн» було спекотно. І зовсім не від увімкненого саме в цей день опалення, а від подій, що там розгортались. Того дня студентська рада гуртожитку № 1А за підтримки ради гуртожитку № 2А проводила в «Спортлайні» квартирник. Але не звичний для нас усіх «міжсобойчик» з гітарою під чайок – це був справжній творчий марафон.

За задумом організаторів вся програма була побудована таким, чином, щоб кожен із присутніх зміг не тільки «на людей подивитись», але й «себе показати». І це їм вдалось. На сцені, як в калейдоскопі, таланти змінювали один одного: Олександр Спичак (ЕК-31а) дивував бітбокс -композиціями , Ярослава Орєхова (ЕК-51а) заворожувала малюванням у стилі «скетчинг» ( де один сюжет зображення за лічені секунди мінімальними зусиллями художника перетворювався на інший), ведучі вечора Валерій Бородавка (Ф-52а) та Артем Гапонець (МЕ-51а) вражали талантом перевтілення і музичною пародією, першокурсниця ІФЕМ ім. Балацького Вікторія Вовченко зачаровувала виконанням власних віршів, наші дорогі гості – група «AFTERBORN» вже вкотре радувала своєю творчістю, Анастасія Циганок (Ф-32а) викликала захоплення ліричним співом під власний акомпанемент. Що вже говорити про віртуозів – гітаристів і харизматичних вокалістів, без яких не обходиться ні одна студентська вечірка. Євген Пігуль (Ф-51а), Олег Брацюн (ЕК-51а), Антон Сидоренко (ЕК-42а), Андрій Кошель (ОПМ -61а), Владислав Рева (Ф-42а) так «запалили» публіку, що не можна було спокійно всидіти на місці. Силами ведучих концертні номери на сцені вдало поєднувалися з веселими конкурсами для глядачів в залі, тому байдужих і сумуючих під час цього дійства не було і не могло бути. І підтвердження цьому факту – натхненне підспівування улюбленим виконавцям, щирі радісні посмішки, сяючі від виру емоцій очі і гучні оплески глядачів.

Дякуємо всім учасникам концерту – квартирника, глядачам і гостям, організаторам, нашим помічникам і партнерам – директору студклубу «Спортлайн» Віктору Мунтяну та керівнику вокальної студії нашого вишу Владиславу Тарасенку; нашим друзям, які давно приєдналися до нашого руху і залишаються вірними йому, а також новачкам, які вперше завітали до нас. Будьте з нами і надалі – наступного разу буде ще крутіше. Обіцяємо!

P.S. Окрема подяка Тані Васильченко (Ф-33а) – голові студентської ради гуртожитку №1А – нашому незмінному і найпотужнішому «моторчику», яка доклала максимум зусиль для створення цього свята для вас.

Інформацію підготувала
провідний фахівець по роботі із студентською молоддю
в гуртожитках студмістечка СумДУ С.І. Пустовалова
Фото Альони Тонконог

Фото


марафон

Переглянуто: 746