Студентський клуб

SPORTLINE

Сумський державний університет


До Дня ННІБТ "УАБС": нагородження кращих студентів 2016 року

Голлівудська атмосфера, яскраво освітлена сцена, приємна музика, спалахи фотооб’єктивів та гості свята у вишуканих нарядах – усе це про церемонію «Гордість УАБС», яка була приурочена до дня заснування Української академії банківської справи, правонаступником якої нині є Інститут бізнес-технологій.

На заході були присутні не лише студенти, які протягом останнього року досягли значних успіхів у навчанні, науці, творчості та громадській діяльності, але й представники директорату: директор ННІБТ «УАБС» – Ірина Іванівна Д’яконова, заступники директора – Антон Олександрович Бойко та Вікторія Юріївна Дудченко.

У номінації «Громадський діяч» було представлено двоє номінантів, а саме студент третього курсу і за сумісництвом голова громадської організації «Студентське Братство Сумщини» – Антон Губа та студентка четвертого курсу, член організації «Громадський фонд Суми» – Тетяна Кравчук.

Наступна номінація мала назву – «Краща студентська ініціатива», в якій було нагороджено студентів спеціальності «Економічна кібернетика» Єгора Підопригору та Богдана Кіріченка.

У номінації «Культурно – мистецька діяльність» було представлено троє чарівних дівчат: Юлія Басова, Єлизавета Кобилецька та Марія Солодуха.

Студенти, які є найактивнішими у сфері громадського життя та, зокрема, життя гуртожитку були представлені в номінації «Гордість гуртожитку». Серед них такі імена як Олександра Черкай, Вікторія Ковач, Єлизавета Черненко, Юрій Помазан, Наталя Лобанова та Тетяна Васильченко.

Серед номінантів номінації «Кращий науковець» були такі студенти, як Анна Дрофа, Зоя Попова, Аліна Іванова.

Останньою та напевне однією з важливих номінацій вечора стала номінація «Високі досягнення в навчанні», в якій було нагороджено грамотою таких студентів: Олександр Островський, Анна Вербицька та Анна Лінська.

Чудовим завершення вечору став розіграш від одного з провідних спонсорів церемонії – Ресторанно-розважального комплексу «GRAFF.IN», а саме – сертифікат на вечерю на 500 грн.

Організатори свята, а саме: директор студентського клубу «SportLine» Віктор Мунтян, студенти і ведучі церемонії – Артем Гапонець, Валерій Бородавка, Інна Холява, Ліна Кайданюк, а також студентський директорат в особі студдиректора Даниїла Наумова доклали значних зусиль, щоб церемонія пройшла на високому рівні.

Організатори висловлюють подяку за допомогу та підтримку у проведенні свята: Сумському державному університету, відділу позанавчальної роботи СумДУ, хореографічному колективу «Сузір'я» та його керівникові Людмилі Крамінській, вокалістам Владиславу Реві, Евгенії Липці, Марії Солодусі та Марії Шадріній, студентській профспілці УАБС в особі Аліни Височиної та Ярини Самусевич, ресторанно-розважальному комплексу «Graff.in» в особі Наталії Горяєвої, «Планеті Кіно» в особі Григорія Петренка, Магазину «Compservice» та Феліксу Редьці, компанії «Швидкодрук» і ТОВ "Керамейя".

Щиро вітаємо усіх номінантів і бажаємо успіхів у досягненні ще вищих вершин!

Інформацію підготувала 

студентка 1 курсу, журналіст часопису «Академікс»
Інна Соловей

Інформація взята за посиланням

Фото


#гордістьУАБС

Переглянуто: 1513