Студентський клуб

SPORTLINE

Сумський державний університет


Студентські Ради гуртожитків №1а та №2а визначали кращих чоловіків гуртожитків в студентському клубі "Спортлайн"

6 грудня вся Україна відзначала День Збройних Сил. Вирішили не залишатись осторонь і гуртожитки навчально-наукового інституту бізнес-технологій «УАБС». На початку святкової програми було висловлено привітання студентам кафедри військової підготовки Сумського державного університету. Як відомо, на сьогоднішній день на кафедрі військової підготовки навчається 294 студенти, які в майбутньому стануть захисниками нашої країни.

Дівчата двох гуртожитків визначили номінації для кращих хлопців. В номінації «Кращий голос» були нагородженні студенти Антон Сидоренко (ЕК-42а) та Владислав Рева (Ф-42а). Свою нагороду також отримав Артем Слідюк (ОА-51а) в номінації «А ти Петросян», а Владислав Михальов (ОА-33а) був відзначений в номінації «Своя людина». Найбільшу нагороду, а саме перемогу в номінації «Кращий із кращих», отримав Юрій Помазан (МЕ-42а).

Вітали всіх хлопців кращі вокалістки нашого інституту: Євгенія Липка (ЗМОА-51а), Марія Солодуха (ОА-41а), Катерина Очкас (ЕК-32а), які заспівали свої найкращі пісні. Також до привітань приєднались дівчата із танцювального колективу «Сузір’я», які подарували запальні танці нашим номінантам. Для того, щоб «розбавити» концертну програму, ведучі Валерій Бородавка (Ф-52а) та Артем Гапонець (МЕ-51а) проводили для хлопців цікаві та веселі конкурси, де кожен зміг довести на що він здатен.

Після завершення основної частини концертно-розважальної програми, було проведено святкове караоке, де всі бажаючі заспівали свої улюблені пісні.

Дякуємо всім учасникам концерту, глядачам та організаторам. Також висловлюємо подяку директору студентського клубу «Спортлайн» Віктору Мунтяну та керівнику вокальної студії нашого інституту Владиславу Тарасенку за допомогу в проведенні заходу.


Інформацію підготували студенти 2 курсу

Артем Гапонець (МЕ-51а) та Валерій Бородавка (Ф-52а)


 *матеріали взято за 
посиланням

Фото


Переглянуто: 855